HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

Assortiment

Haarprothesen en haaraanvullingen

Informatie over haarprothesen en haaraanvullingen zijn persoonsgebonden. Specifieke voorbeelden en een 'webshop' zijn dan ook geen onderdeel van deze website. Uw tophaarwerker zal u hierover persoonlijk en volledig kunnen informeren. Aarzel niet en maak daarom eens een persoonlijk en vrijblijvende afspraak.

Tulbandjes en mutsjes

Diverse soorten en kleuren tulbandjes en mutsjes op voorraad

Kerastase

Aminexil is uw oplossing bij haaruitval !!! Aminexil is een gepatenteerd molecuul dat verstikking van het haar bij de wortels voorkomt en voortijdige veroudering van de haarzakjes tegengaat. De efficiënte werking van Aminexil is wetenschappelijk aangetoond. Heeft u last van haaruitval, vraag dan direct advies aan uw haarwerker: hij kent de verschillende vormen van haaruitval en kan de ernst ervan vaststellen. Hij zal u persoonlijk advies geven om de levensduur van het haar te verlengen.

Densi-recharge

Versterkend supplement in tablet vorm voor de haardichtheid, bestrijdt haaruitval dagelijks,per dag twee tabletten.
Voorziet de haarbol van microvoedingselementen.

Het haar is dikker, voller en steviger.

Volluma spray

Is een haarverdikkende spray voor op de dun behaarde plaatsen, waarbij u zelf voor de intensiviteit kunt kiezen, want u kunt het sprayen zoveel keer herhalen als u zelf prettig vindt. Het geeft een natuurlijk effect en is snel gebeurd.

Super million hair poeder

Is een soort poeder van superkleine deeltjes haarvezels.
Deze hechten zich aan uw haar en aan uw hoofdhuid. Vervolgens wat Hair Mist erover spuiten. Zo heeft u in een handomdraai een volle haardos die de hele dag intact blijft. Wind, regen en transpiratie hebben geen enkele invloed. U brengt Super Million Hair zonder moeite aan. Het laat geen vlekken op uw kleding achter en is weer gemakkelijk uitwasbaar.

Verder hebben wij een uitgebreid assortiment van het verzorgingsmerk KERASTASE

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j