HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

Vrouwen

Vrouwelijke kaalheid

Momenten waarop élke vrouw risico loopt op haarverlies!
Kaal worden lijkt veelal voorbehouden aan mannen. Maar wie een willekeurige winkelstraat doorwandelt en zijn ogen de kost geeft, zal zich verbazen! Het lijkt wel of een toenemend aantal vrouwen ook last heeft of krijgt van haaruitval. Dun haar, de bekende brede scheiding, afbrokkelend haar: ook vrouwen ontkomen er niet aan. Ziekte kan hieraan ten grondslag liggen. Maar veelal zijn ook zwangerschap en de menopauze de grote boosdoeners. Normale levensfases dus. Met het eerste krijgt bijna elke vrouw te maken en met het laatste alle vrouwen.

Wat zwangerschap en de menopauze gemeen hebben? Een onvoorstelbare aanslag op de hormoonhuishouding van een vrouw. De motor van het lichaam moet zich in korte tijd aanpassen aan totaal nieuwe omstandigheden en maakt minder, andere of zelfs meer hormonen aan. Een gegeven waar nagenoeg elke vrouw mee te maken krijgt. Wij hebben het hierbij niet op vrouwen die door een zwangerschap tijdelijk even wat slapper of dunner haar krijgen. Een situatie die vaak voorkomt en waarbij het haar zich snel weer herstelt. Het gaat écht om die enkele gevallen waarbij haaruitval ingrijpend is en onomkeerbaar. Voor deze vrouwen kunnen wij een rol van betekenis spelen.

De menopauze: een beruchte haarvijand...

Maar ook de menopauze is voor menig vrouw een periode waarin de zo gekoesterde haardos een permanent stapje achteruit doet. Vaak een onomkeerbaar proces waarbij de kale plekken op de hoofdhuid uit nood worden bedekt met warme, broeierige en veelal onnatuurlijke pruiken. Ook hiervoor bieden wij een oplossing. Een mix van uiterst persoonlijke aandacht, een unieke haarmethode en vooral veel begrip voor de situatie van de klant.
Ook voor vrouwen die door zwangerschap of de menopauze hun aloude haar voor een groot en ontsierend gedeelte moeten missen.

Ook ú hoeft haaruitval niet langer te accepteren

Aandacht besteden aan jezelf. Er goed uit willen zien. De moderne consument kan tal van kanten uit om visuele accenten aan te brengen aan het eigen uiterlijk. Een bezoekje aan de schoonheidsspecialist, de kapper, de regulerende tandarts en de sportschool zijn inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. Sterker nog: van een face lift kijkt ook al niemand meer op. In dit moderne denken past ook een bezoekje aan Huizenaar Haarwerkinstituut. Waarom niet?
Je lijf en leden accepteren zoals deze zijn, is een achterhaalde zienswijze. Wie fysieke verbeteringen bij zichzelf wil aanbrengen staat daarbij tegenwoordig niets meer in de weg. Neem gebitsregulatie. Het aantal beugels stijgt enorm. En evenredig daaraan het aantal gelukkige kinderen en volwassen die weer stralend durven te lachen. Ook het massale bezoek aan sportscholen onderschrijft de huidige fitnesscultuur. Wie er goed uit wil zien, kán er goed uitzien. Zelfs de weg naar de plastisch chirurg is voor velen niet langer geplaveid met bezwaren.

Haaraanvulling mág

Het niet langer accepteren van kaalheid past uitstekend in deze ontwikkeling. Hoewel haarverlies plaatsvindt op een relatief klein gedeelte van het lichaam, het hoofd, heeft het toch een meer dan gemiddelde impact.
"Het perfect ogend aanvullen van het eigen haar is maatschappelijk inmiddels volledig geaccepteerd."
Het perfect ogend aanvullen van het eigen haar heeft inmiddels dezelfde ontwikkeling doorgemaakt als gebitsregulatie, een face lift, een bezoek aan de schoonheidssalon of de fitnessruimte: iedereen vindt het normaal en geaccepteerd. U toch ook?

Haarpijn? Ach mevrouw, doet u niet zo raar!

Veel mannen en vrouwen die zich bij hun huisarts melden met symptomen die wijzen op haarpijn, worden door hun dokter niet of nauwelijks serieus genomen. Terwijl haarpijn wel dégelijk een bestaand en bewezen fenomeen is!

Haarpijn leidt bijna altijd tot kaalheid

Haarpijn kent drie stadia Allereerst is er de pijnlijke hoofdhuid. Deze raakt geïrriteerd en doet eenvoudigweg zeer. Hier komt ook vaak jeuk en roodheid bij, dit is het tweede stadium. Dit leidt weer tot krabben, waardoor er wondjes ontstaan. Uiteindelijk treedt ook roos op, breken de haren af en komen de eerste kale plekken aan het licht. Kortom, haarpijn bestáát! Het zit niet tussen de oren, maar daarboven, om maar eens een eigentijdse kreet te hanteren.

"Haarpijn bestáát. Het is geen fabel, maar een pijnlijke werkelijkheid voor duizenden Nederlanders."

De oorzaken van haarpijn

Haarpijn komt niet uit de lucht vallen. Er zijn diverse oorzaken. Zoals een chemotherapie, waarbij haaruitval begint met haarpijn. Maar ook kan haarpijn, en dus uiteindelijk haaruitval, ontstaan door hevige stress of specifiek medicijngebruik. De conclusie is terecht dat haarpijn een symptoom is van een ernstige situatie in uw lichaam of geest.
Heeft uw dokter nooit van haarpijn gehoord? Neemt hij u niet serieus? Maakt u dan een afspraak met ons. In alle rust bekijken wij, met professionele apparatuur en methodieken, in welk stadium úw haarpijn zich bevindt. Op basis van ons advies, zullen we samen tot een oplossing komen!

Huizenaar Haarwerken 5    Huizenaar Haarwerken 3    Huizenaar Haarwerken 6
HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j