HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

Doel

Het Huizenaar Haarwerkinstituut is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het aanmeten van haartoevoegingen van de grootte van een 'euro', tot een volledige haarprothese voor zowel dames als heren en kinderen.

Wat is het doel van een Haarwerkspecialist?

Een haarwerker is geen kapper, maar iemand die gespecialiseerd is in het aanmeten, inknippen, vormen en het op model brengen van haarwerk, dit in hetzelfde model als het eigen kapsel oorspronkelijk was.

Veel mensen hebben een vooroordeel over het dragen van een haaraanvulling. Voor men er zelf naar op zoek gaat, moet een drempel worden genomen, en dat is eigenlijk ook niet zo vreemd. Je ziet op straat dagelijks veel voorbeelden van hoe het niet moet, zoals; scheefzittende, te grote haarprotheses, verkeerde kleuren, slecht passende haaraanvullingen. Dat is echt jammer en zeker niet nodig.

De klanten van Huizenaar Haarwerkspecialisten waarderen hun vakmanschap. Want wie een pruik of haaraanvulling koopt, wil er graag op een natuurlijke manier goed verzorgd uitzien. Onze haarprotheses en haaraanvullingen zijn van hele goede kwaliteit, die niet te onderscheiden zijn van het eigen haar. Ook is het mogelijk om een haarwerk als tweede kapsel te dragen.

Huizenaar Haarwerkspecialisten heeft een luisterend oor voor de wensen van de klant. Belangrijk voor de klant is discretie en volledige privacy (dus niet in een kapsalon). 
De privacy wordt bewaakt door de klant te behandelen in een aparte behandelkamer. Niet elke klant stelt het op prijs gezien te worden bij het passen en meten van een haarwerk.

Een korte opsomming voor u:

- levering via alle zorgverleners
- persoonlijk advies en begeleiding tijdens de draagtijd
- eigen atelier voor maatwerk en onderhoud
- privacy
- ook bezoek aan huis mogelijk
- 3 generaties vakmanschap
- hoofdhuid- en haardiagnose
- landelijk erkend haarwerkleverancier

Haarstuk met prijs Joyce rood haarwerk 2018

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j