HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

Stichting Haarwensen

logo-stichitng-haarwensen
 
Huizenaar en Stichting Haarwensen

Huizenaar Haarwerkinstituut in Venlo en Venray is benoemd tot officieel steunpunt van de Stichting Haarwensen. Voorheen was het voor patiënten alleen mogelijk om een haarwerk aan te laten meten en te onderhouden bij het AMC in Amsterdam. Met de komst van ondertussen meer dan 20 steunpunten verspreid door het land kunnen patiënten daarvoor nu ook dichter bij huis terecht.

Op de foto dames die in één van onze salon t.b.v Stichting Haarwensen hun haren hebben laten afknippen om aan de stichting te schenken, Chapeau!!

haarwensen huizenaar haarwerken 3

Voor je haardonatie t.b.v. stichting Haarwensen ontvang je 25% korting op je knipbehandeling

De haarwerken van de Stichting Haarwensen worden gemaakt van echt haar. Hiervoor zijn we afhankelijk van mensen die hun afgeknipte haar willen doneren. Wilt u uw haar afknippen of heeft u nog een staart in de kast liggen? Dan ontvangen wij die heel graag! Onze pruiken zijn alleen bestemd voor kinderen, niet voor volwassenen. Dit betekent dat het haar dat wij gebruiken voor het maken van de haarwerken, ook geschikt moet zijn voor een kind. U kunt zich voorstellen dat een kind liever niet met grijs of geblondeerd haar wil rondlopen. Het haar wordt niet geverfd, uw haarkleur is ook de kleur van de pruik. De leeftijd van het haar maakt niet uit, zo lang het maar soepel, zacht en glanzend is. Extensions gebruiken we niet.

Spelregels

Haarlengte minimaal 30 cm
Alle natuurlijke haarkleuren, behalve geblondeerd en grijs haar, zijn welkom
De leeftijd van het haar maakt niet uit; zolang het maar zacht en soepel aanvoelt

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j