HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

Wordt donateur

Over Haarwensen

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Stichting Haarwensen wil deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De haarwerken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan de Stichting geschonken.

Door te werken met echt Europees haar kunnen wij de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.
Door donaties van haar en financiƫle giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtige pruik. Ook jij kan hier een bijdrage aan leveren. Kijk bij Steun Haarwensen voor meer informatie.

 

advertentie haarwerken

Huizenaar Haarwerkspecialisten in Venlo en Venray is benoemd tot officieel steunpunt van de Stichting Haarwensen. Wij knippen uw haar tegen gereduseerd bedrag als u uw haren doneert aan Stichting Haarwensen. Kijk hier voor de voorwaarden.

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j