HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

Haarwerk geen pruik

 

Wij kunnen u een klein beetje helpen in een moeilijke tijd. Juist in de moeilijke tijd van chemokuren kan het uiterlijk, uw haar, u helpen. Daarom staan wij graag voor u klaar en is uw privacy gewaarborgd bij ons team.

Haarwerken van Huizenaar, “de term pruiken wordt amper nog gebruikt”, zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Veel mensen die een chemokuur moeten ondergaan, zijn klant bij Huizenaar Haarwerkspecialisten in Venlo of Venray.

Een paar weken voordat de behandeling van start gaat, komt men voor de eerste keer langs. Wij, specialisten van Huizenaar bestuderen dan nauwkeurig het natuurlijke haar. De intentie is namelijk altijd om zo dicht mogelijk bij het “echte” haar te komen.

Na de eerste kennismaking word in het haarwerkatelier zes tot acht modellen geselecteerd. Van echt- of kunsthaar, met flinterdunne, niet van een natuurlijke huid te  onderscheiden ‘onderlaag’. Samen met u als klant wordt een keuze gemaakt. Er is zelfs een optie om de klant thuis te bezoeken, maar in onze salon hebben we alles aanwezig wat materialen betreft.

 

artikel 1

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j