HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

Ons team

Het Huizenaar Haarwerkinstituut is gespecialiseerd in haarproblemen, dunner wordend haar en haaruitval bij mannen en vrouwen. Wij denken met u mee, begrijpen uw schaamtegevoelens of frustratie en bieden de juiste maat haarwerken, haarstukken, Secret Haair Skin, mutsjes en hoedjes.

Dit zodat u zich weer tot in de puntjes vrouw of man kunt voelen. Wij weten tenslotte hoe belangrijk uw haar voor u is.

Vaak heeft u al jaren verschillende producten gebruikt om haaruitval tegen te gaan. Totdat het van te grote invloed is op hun dagelijks functioneren dat u zelf de oplossing niet meer weet. Wanneer de overweging gemaakt wordt om een haarwerk, haarstuk of Secret Hair Skin te gaan dragen, zijn er vaak vele verdrietige momenten aan vooraf gegaan.

De drempel kan dan hoog zijn. Door u eerst uw verhaal te laten vertellen onder het genot van een kopje koffie, is vaak de eerste spanning ervan af. Wij vinden het belangrijk dat iemand op zijn of haar gemak is, want wij leggen graag een vertrouwensbasis met onze klanten.

Onze doelstelling is dat wij elke dag willen voldoen aan de behoefte van onze klanten. Natuurlijk willen wij elke klant een mooie haardos geven en ze daarmee met opgeheven hoofd ons Haarwerkinstutuut zien verlaten.

Wij staan voor u klaar

Het team van het Huizenaar Haarwerk Instituut (van voor naar achter Wendy Faessen, Nikie Heinen, Coos Demontis, Hay Titulaer)

team website

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j