HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

Beauty Pillow

Beauty Pillow 3

Slapen op een prachtig satijnen kussensloop van Beauty Pillow betekent wakker worden met een glanzende haardos zonder klitten of pluizenbol op je hoofd, het haar blijft beter in model en je voorkomt gespleten haarpunten. Daarbij is het ook nog eens heel erg goed voor de huid, het werkt anti-aging, minder rimpels, geen slaapvouwen meer en een stralende huid door de polijstende werking van satijn.

Satijn gaat de strijd aan met acné en onzuiverheden, satijn reguleert de talgproductie en geeft een onrustige huid rust door de glijdende werking van het gladde weefsel. Het slaapt heerlijk verkoelend bij nachtelijk transpireren. Uw satijnen kussensloop zorgt voor een intensievere werking van uw verzorgingsproducten. Satijn is anti-allergeen.

Beauty Pillow 2 Onze grootmoeders adviseerden het al, slapen op een satijnen of zijde kussensloop is een weldaad voor huid en haar, het  voordeel van een satijnen kussensloop boven een zijden kussensloop is dat satijn veel langer meegaat en diervriendelijk is.

 De satijnen stof voor de kussenslopen van Beauty Pillow zijn zorgvuldig geselecteerd op de dichtheid van het weefsel zodat  er een optimale polijstende werking ontstaat.

 

 

 

 

Bij het Huizenaar Haarwerkinstituut verkrijgbaar voor € 22,95 per stuk.

Logo beauty pillow

 

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j