Haartatoeage

Haartatoeage

Micro Hair Pigmentatie (MHP).
MHP is beter bekend als scalppigmentatie, haarpigmentatie of stoppeltattoos.

MHP bij dunner wordend haar.
MHP is een perfecte cosmetische oplossing voor mannen én vrouwen die een dunne haardos beginnen te krijgen. Bij MHP worden haarfollikels getatoeëerd en het is dé oplossing voor een natuurlijk en voller uitziende haardos. MHP geeft een visueel effect met een natuurlijk simulatie van haarstoppels op de hoofdhuid. Het natuurlijk resultaat van de pigmentatie zorgt voor een schaduweffect zodat uw haar minder dun lijkt.

MHP bij vergevorderde of gehele kaalheid.
Soms is een haartransplantatie geen optie, bijvoorbeeld omdat de kaalheid al te ver gevorderd is. Voor vrouwen én mannen die het haar kort geschoren dragen, is MHP een perfecte oplossing. Met deze innovatieve techniek - ook wel stoppeltattoo genoemd - worden kleine stoppeltjes nagebootst, zodat het lijkt alsof het hoofd geschoren is. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit. 

Het is in feite een soort tatoeage, maar omdat de inkt minder diep wordt geplaatst en in ongeveer twee jaar door het lichaam wordt afgebroken, vervaagt deze na verloop van tijd.

Elk lichaam reageert anders op de pigmentatie, dus kan het bij de ene persoon eerder afgebroken worden als bij de andere. Omdat de pigmenten geleidelijk door het lichaam worden afgebroken, raden we aan om elke 12 - 18 maanden terug te komen voor een opfrisbehandeling. We kunnen dan meteen eventuele veranderingen in uw haarsituatie zien, bijvoorbeeld iets meer grijze haren. 

Onze MHP behandelingen worden uitgevoerd door de specialisten van Huizenaar Haarwerken.Er zijn 4 á 5 sessies nodig voor het mooiste resultaat.

Prijzen voor in totaal 4 á 5 sessies tezamen:
1 Zone €590,-
2 Zones €1.095,-
3 Zones € 1.595,-
4 Zones €1.995,-
5 Zones € 2.295,-
Opfrisbehandeling €100,- per zone.

Volledig discreet kennismaken

We begrijpen dat de eerste stap naar een haarwerk een moeilijke beslissing kan zijn. Daarom bieden we u graag alle informatie die u nodig heeft aan. Kennismaken is altijd vrijblijvend en onze haarwerkspecialisten stellen u graag gerust. We halen alles uit de kast voor de mooiste haarwerkoplossing.

Huizenaar Haarwerken is ambassadeur van Stichting Haarwensen