Sprays, poeders en make-up

Voor een natuurlijk effect

Verschillende sprays, poeders en make-up kunnen dunnere plekken haar maskeren. Wij werken uitsluitend met de, in onze ogen, beste producten voor een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Laat u vrijblijvend informeren door onze haarwerkspecialisten.

Volluma: Hair for 2

Als haaruitval voor u een probleem is, kan Volluma uw zelfvertrouwen herstellen, elke keer als u in de spiegel kijkt. Deze hairspray is zo gemaakt dat na het opspuiten het dunne haar perfect gecamoufleerd is tot een mooie dichte bos haar. Ontdek het geheim van vele Hollywood sterren en doe wat deze sterren doen om haar dikker te laten lijken.

Met Volluma kunt u meer zelfvertrouwen en een jonger uiterlijk creëren! Volluma beschadigt uw haar op geen enkele wijze. Uw hoofdhuid kan dus blijven ademen en de gezonde groei van haren kan gewoon doorgaan.

Super Million Hair poeder

Super Million Hair is een poeder van superkleine deeltjes haarvezels. Deze hechten zich aan uw haar en aan uw hoofdhuid. In combinatie met een 'Hair Mist' spray heeft u in een handomdraai een volle haardos die de hele dag intact blijft. Wind, regen en transpiratie hebben geen enkele invloed. U brengt Super Million Hair zonder moeite aan. Het laat geen vlekken op uw kleding achter en is weer gemakkelijk uitwasbaar.

Verder hebben wij een uitgebreid assortiment van het verzorgingsmerk KERASTASE

Wenkbrauw make-up

Dé oplossing wanneer je door de chemo ook je wenkbrauwen verliest. Met sjablonen voor de juiste vorm en een compact poeder dat echt een hele dag blijft zitten wanneer je het op de droge huid aanbrengt: zelfs bij douchen, transpiratie of aanraken. Je gebruikt het op dezelfde makkelijke manier als oogschaduw; hoe meer je gebruikt des te donkerder de kleur. 's Avonds met normale reiniger zó te verwijderen.


Tip: Als het kan, begin deze make-up dan al te gebruiken wanneer je je eigen wenkbrauwen nog hebt. Dit maakt de overgang gemakkelijker.

Volledig discreet kennismaken

We begrijpen dat de eerste stap naar een haarwerk een moeilijke beslissing kan zijn. Daarom bieden we u graag alle informatie die u nodig heeft aan. Kennismaken is altijd vrijblijvend en onze haarwerkspecialisten stellen u graag gerust. We halen alles uit de kast voor de mooiste haarwerkoplossing.

Huizenaar Haarwerken is ambassadeur van Stichting Haarwensen